Liikuntaviestit

Kesäkuun 2016  Liikuntaviesti  tarjoaa runsaasti ideoita ja mahdollisuuksia liikunnan edistämiseksi omassa yhdistyksessä ja myös omaksi iloksi.

Ensimmäinen Liikuntaviesti 2017 tuo tullessaan monenlaista uutta innostusta liikuntatoiminnan tueksi. Kannattaa tutustua!

Kesäkuun 2017 Liikuntaviesti on ilmestynyt. Sydänyhdistyksiä kutsutaan mukaan mm. senioritanssiin, asahiin ja Vie vanhus ulos -kampanjaan.

Tammikuun 2018 Liikuntaviesti on ilmestynyt. Aiheina mm. Liikkuva yhdistys -hanke, helpot jumppavideot ja senioritanssi.

Kesäkuun 2018 Liikuntaviestin teemoina ovat muun muassa Liikkuva yhdistys -hanke, Liikkuva yhdistys -treffit Turussa ja Vie vanhus ulos -kampanja.

Liikuntaviesti joulukuu 2018 on ilmestynyt. Sen teemoina ovat muun muassa Liikkuva yhdistys -treffit ja -iltatilaisuudet, Liikkuva yhdistys -valmennus, liikunnan vertaisohjaajakoulutukset ja uudet materiaalit.

Liikuntaviestin kesäkuu 2019 aiheina ovat mm. suositut Liikkuva yhdistys -treffit, ohjaajakoulutukset, KKI-tuki yhdistysliikuntaan ja Ikäinstituutin liikuntaterveiset. 

Liikuntaviestin joulukuu 2019 aiheina ovat mm. työkalu yhdistysliikunnan kehittämiseen, monipuoliset liikuntakoulutukset, Sydänmindfulness, hienoa palautetta saaneet Liikuntatreffit ja uutuutena Pelaa liikkuen -vinkkipäivät.

Sydän tekee hyvää -liikunta