Sydänyhteisön jäsenyys kannattaa

Liittymällä jäseneksi saat monipuolisia jäsenetuja ja mahdollisuuden osallistua sydänyhteisön toimintaan. Samalla tuet tärkeää sydäntyötä, jolla edistetään sydänterveyttä, ehkäistään sydänsairauksia ja tuetaan sairastuneita.

Sydänyhdistyksen jäsenenä olet oikeutettu monipuolisiin jäsenetuihin

Jäsenenämme voit tilata useita lehtiä etuhintaan, matkailla ja majoittua edullisemmin sekä hyödyntää muita vaihtuvia jäsenetujamme. Saat myös kiitellyn Sydän-lehden kotiin kannettuna.

Osallistu toimintaamme

Sydänyhdistykset, -piirit ja valtakunnalliset jäsenjärjestömme järjestävät monipuolista toimintaa ympäri maan. Tapahtumakalenterista löydät sydänyhteisön liikuntaryhmät, mittaus- ja neuvontatilaisuudet, kerhot, virkistysretket, luennot ja muut tapahtumat.

Tule mukaan sydänaktiiviksi

Tänään on hyvä päivä tulla vapaaehtoiseksi. Meillä sydänyhteisössä riittää mielekästä ja elämää rikastuttavaa tekemistä kaikille. Jokainen, pienikin teko on tärkeä ja arvokas.
Taputusleikki

Sydänviikolla vahvistetaan voimavaroja

Sydänviikko viestii ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin puolesta. Keväinen kampanjaviikko kannustaa pyöräilyyn ja lähiretkeilyyn.
Nainen punaisissa

Maailman Sydänpäivä 29.9.

Maailman Sydänpäivä on kansainvälinen toimintapäivä sydänterveyden hyväksi. Suomessa Maailman Sydänpäivää 29.9. vietetään pukeutuen punaiseen.

Tietoa yhdistyksille ja piireille

Etsitkö tietoa sydänyhdistyksen toiminnan tueksi? Olemme keränneet sydänyhteisön toiminnan tukimateriaalit yhteen paikkaan.