Viestinnän ja varainhankinnan harjoittelija

Sydänliiton strategian mukaisesti liitto näkyy kuuluu ja vaikuttaa. Olemme panostaneet viime vuosina paljon viestinnän ja varainhankinnan kehittämiseen sekä erilaisten työkalujen ja toimintamallien käyttöönottoon. Sydänliiton viestinnän pääkanavia ovat Sydän-media (sydan.fi, Sydän-lehti sekä erilaiset uutiskirjeet) sekä sosiaalinen media. Teemme sekä kampanjoita, että jatkuvia viestinnän toimenpiteitä. Varainhankinan kanavia ovat mm. suorakirjeet, arpajaiset, uutiskirjeet, sosiaalinen media sekä erilaiset verkkopalvelut. Teemme monia erilasia digitaalisia ja ns. perinteisiä kampanjoita vuoden aikana.

Haemme viestintään harjoittelijaa tukemaan viestinnän ja varainhankinnan toteuttamista ja kehittämistä. Harjoittelija tekee töitä koko organisaation kanssa, mutta erityisesti markkinointi- ja viestintätiimin kanssa. Harjoittelija auttaa erilaisten viestintäkampanjoiden toteutuksissa. Sydänliiton varainhankintakampanjoiden toteuttaminen on iso osa harjoittelijan toimenkuvaa, ja erityisesti hän osallistuu digivarainhankinnan suunnitteluun sekä kehittämiseen.

Mitä odotamme harjoittelijalta

  • oma-aloitteista toimintaa, kuitenkin osana koko viestinnän ja markkinoinnin tiimiä
  • ideoita ja näkemyksiä toiminnan kehittämiseksi
  • kääritään hihat asennetta, meillä saa tehdä monenlaisia asioita
  • opiskelun kautta hankittua viestinnän osaamista, mahdollista kokemusta erilaisen viestinnän tekemisestä
  • innostusta erityisesti somekampanjoiden suunnitteluun ja toteuttamiseen

Tarjoamme monipuolisen harjoittelupaikan, jossa saat mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa erilaisia viestinnän toimenpiteitä oli ne sitten isoja tai pieniä.

 

Etsimme harjoittelijaa kolmen kuukauden ajaksi tai sopimuksen mukaan, tavoitteena on saada harjoittelija aloittamaan mahdollisimman nopeasti. Tarkempi aikataulu sovitaan yhdessä harjoittelijan kanssa. Työ on kokoaikaista. Palkka sovitaan harjoittelijan kanssa.  Kerrothan hakemuksessasi, onko sinun mahdollista saada harjoittelullesi harjoittelutukea. Työpaikka sijaitsee Oulunkylässä Helsingissä. 

Lähetä hakemukseksi ja CV:si 9.1.2020 mennessä katja.hohtari@sydanliitto.fi