Avoimet työpaikat

Ilmoitamme tällä sivulla Sydänliiton avoimista työpaikoista.

KIRJANPITÄJÄ

Haemme kirjanpitäjää äitiysvapaan sijaisuuteen. Sijaisuus kestää vuoden 2019 loppuun. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Työtehtäviin kuuluvat sekä Sydänliiton että sydänyhteisön yhdistyksien ja säätiön kirjapitojen ja tilipäätöksien lisäksi myynti- ja ostoreskontraan kuuluvia työtehtäviä sekä talouden ja hallinnon avustavien tehtävien hoitoa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöisyyttä, oma-aloitteisuutta, hyviä IT-taitoja sekä halua työskennellä tuloksellisesti niin taloushallinnon rutiinien kuin asiantuntijatehtävien parissa, itsenäisesti ja osana liiton taloushallinnon asiantuntijatiimiä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa talousalan tutkintoa (tradenomi tai merkonomi) sekä kokemusta vastaavista tehtävistä ja toimisto-ohjelmien sujuvaa hallintaa.

Tilinpäätöskokemuksen, kokemukset Netvisor-ohjelmistosta sekä yhdistyksien tai säätiöiden taloushallinnosta katsomme sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän viihtyisässä työyhteisössä Helsingissä.

Lisätiedot: Eilakaislan rekrytointikonsultti Minna Juutilainen, puh. 030 6090 531.

Hakemukset: Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pikaisesti, viimeistään 28.1.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin ajan ja tehtävä täytetään mahdollisimman pian.