Avoimet työpaikat

Ilmoitamme tällä sivulla Sydänliiton avoimista työpaikoista.

Digitaalisten ratkaisujen kehittäjä

Sydänliitto edistää suomalaisten terveyttä ja tukee sairastuneita. Tässä työssä järjestölähtöisten digitaalisten palvelujen ja tuotteiden kehittäminen on avainroolissa. Jo tälläkin hetkellä digitaaliset sydän- ja terveyspalvelumme tavoittavat miljoonayleisön. Haemme innovatiivista otetta omaavaa kehittäjää, jonka vastuulle kuuluvat Sydänliiton käytössä olevat tietojärjestelmät, it-infrastruktuuri sekä uusien sydän-digipalveluiden kehittäminen.  

Digitaalisten ratkaisujen kehittäjä toimii järjestelmien IT -vastuuhenkilönä vastaten käytössä olevien tietojärjestelmien kehittämisestä sekä ylläpidon järjestämisestä ja valvonnasta yhdessä palvelukumppaneittemme kanssa. Tehtävässä toimit myös liiton digitaalisissa projekteissa joko asiantuntijana tai projektipäällikön roolissa ja vastaat seuraavista kokonaisuuksista:  

 • Vastaat liiton järjestölähtöisten digitaalisten palveluiden kehitystyöstä. Innovoit uutta ja nostat keskusteluun uudenlaisia tapoja toimia. Kartoitat markkinoita ja nostat keskusteluun uusia terveyteen liittyviä digitaalisia toimintatapoja. 
 • Huolehdit olemassa olevien järjestelmien toimivuudesta sekä IT-palvelutoimittajien työn laadun seurannasta ja johtamisesta. Pidät laiterekisterimme kunnossa ja huolehdit siitä, että meillä on käytössä ajanmukaiset työvälineet.  
 • Toimit olemassa olevien järjestelmien vastuuhenkilöiden tukena, ymmärtäen kohderyhmien tarpeet.  
 • Vastaat uusien järjestelmien tavoitemäärittelyn tekemisestä ja dokumentaation ylläpidosta sekä järjestelmien toteutuksesta sisältäen tehtävien toteutuksen tilaamisen ja seurannan.  
 • Vastaat liiton it-järjestelmien ja digitaalisten järjestölähtöisten palveluiden ylläpidon ja kehityksen budjetoinnista ja talouden seurannasta.  
 • Koordinoit ja osallistut liiton organisaation it-kouluttamiseen varmistaen, että liiton toimihenkilöiden it-osaaminen on ajan tasalla.  

Hakemallamme digitaalisten ratkaisujen kehittäjällä on käytännön kokemusta digitalisaation avulla tapahtuvasta kehittämisestä ja hän ymmärtää suuria kokonaisuuksia. Tehtävässä edellytetään kokemusta tietojärjestelmien ylläpidon ja kehityksen vastuutehtävistä. 

Lisäksi digipäällikön tehtävässä tarvitaan 

 • erinomaisia verkostoitumistaitoja 
 • innostusta ja kykyä innostaa muita 
 • analyyttisuutta ja aikaansaavaa asennetta 
 • projektinjohtotaitoja  
 • hyviä viestintätaitoja 

Tehtävä on vakituinen ja toimipiste sijaitsee Helsingin Oulunkylässä.  

Suomen Sydänliitto on savuton työpaikka. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Ville Salo, p. 0400 888 999, 28.9. klo 10-11 ja 2.10. klo 9-10.  

Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi, palkkatoiveineen ja suosittelijoineen osoitteeseen katja.hohtari@sydanliitto.fi 5.10. mennessä. 

www.sydanliitto.fi 

www.sydan.fi

Suomen Sydänliitto ry on maailman toiseksi vanhin sydänjärjestö. Teemme työtä sen eteen, että suomalaiset eläisivät pidempään terveinä ja että kukaan sydänsairastunut ei jäisi yksin sairautensa kanssa. Monipuolisen sydänterveyttä edistävän toiminnan ja kampanjoinnin lisäksi tarjoamme sairastuneille mm. tietoa, tukea, kuntoutusta, vertaistukea, liikuntaa ja virkistystoimintaa.

Olemme noin 70 000 jäsenen yhteisö, joka on järjestäytynyt 223 paikalliseen sydänyhdistykseen, 16 alueelliseen sydänpiiriin ja kolmeen valtakunnalliseen järjestöön. Sydänliiton toimintaa tuetaan Veikkauksen tuotoilla.