Terveysliikuntaryhmät aikuisille ja ikääntyneille Raahessa ulkona ja sisällä

https://www.kuntapalvelut.fi/raahe/

Terveysliikunnan ohjatut ryhmät

Raahen kaupungin liikuntapalvelut järjestää ohjattuja liikuntaryhmiä pääasiassa ikäihmisille ja erityisryhmille. Lisäksi järjestetään matalan kynnyksen ryhmiä, jotka on tarkoitettu riittämättömästi terveytensä kannalta liikkuville henkilöille. Liikuntapalveluiden järjestämät ryhmät ovat maksuttomia.

Kesän 2021 ohjatut liikuntaryhmät  

Kesäkauden ryhmät alkavat maanantaina 31.5. alla olevan aikataulun mukaisesti. Ryhmät pidetään Urheilutalo Raahelassa, ellei toisin ole mainittu. Ryhmät ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.  

Ilmoittautuminen ryhmiin avautuu maanantaina 17.5. klo 9.00. Ilmoittaudu sähköisessä asioinnissa osoitteessa: www.kuntapalvelut.fi/raahe 

Huom. Puistojumppiin (ma & to) ei ole ennakkoilmoittautumista.  

Kehonhuoltoryhmät ovat samansisältöisiä, ilmoittauduthan vain toiseen ryhmistä, jotta mahdollisimman moni halukas pääsee mukaan. 

VIIKKO-OHJELMA:

Maanantaisin klo 9.30-10.00 TUOLIJUMPPA  
Ikääntyneille soveltuva lihasvoimaa ja liikkuvuutta parantava jumppa, joka tehdään suurimmalta osin tuolilla istuen. Jumppa pidetään Raahelan kahviossa. 

Maanantaisin klo 10.30-11.15 LIHASKUNTO 
Koko kehoa vahvistava lihaskuntotunti, jossa harjoitus vaihtuu joka kerralla. Tuntiin sisältyy alkulämmittely, harjoitusosa ja jäähdyttely. Ei hyppyjä eikä vaativia askelkuvioita.  

Maanantaisin klo 13.30-14.00 PUISTOJUMPPA  
Kaikille avointa ryhtiliikuntaa. Liikuntahetki sisältää dynaamista venyttelyä seisten, eikä sisällä hyppyjä. Jumppa pidetään Sofia Lybeckerin kadun hiekkakentällä sään salliessa (huonolla säällä peruttu). Ryhmä pidetään kesäkuun ajan. Lisätietoja liikunnanohjaaja Anu Mäkiseltä puh. 040 135 6751 

Tiistaisin klo 10.00-10.45 KEHONHUOLTO 1 
Kaikenkuntoisille soveltuva koko kehoa rentouttava venyttely- ja kehonhuoltotunti. Tunnille voi ottaa oman jumppamaton tai alustan mukaan. 

Keskiviikkoisin klo 11.00-12.00 KAHVAKUULA 
Kesän kahvakuula pidetään sään salliessa Koivuluodon tekonurmikentällä. Huonolla säällä kuulaillaan Raahelassa. Monipuolinen harjoitus, joka kehittää koko kehon lihasvoimaa ja –kestävyyttä sekä tasapainoa. Tuntiin sisältyy alkulämmittely, harjoitusosio ja lopuksi lyhyet venytykset. Sopii kahvakuulailua aloittaville ja jo pidempään harrastaneille. Omat kuulat mukaan. 

Keskiviikkoisin klo 14.30-15.15 KEHONHUOLTO 2 
Kaikenkuntoisille soveltuva koko kehoa rentouttava venyttely- ja kehonhuoltotunti. Tunnille voi ottaa oman jumppamaton tai alustan mukaan. 

Torstaisin klo 10.30-11.15 MATALAN KYNNYKSEN KUNTOJUMPPA 
Monipuolinen koko kropan harjoitus reippaan musiikin tahtiin. Harjoitukseen kuuluu alkulämmittely, sykettä nostava osio helppojen askelkuvioiden avulla, lihaskunto-osuus ja loppuvenyttely. Sopii perusterveille, myös liikuntaa vasta aloittaville. Tunnilla käytetään pieniä käsipainoja, joita on jonkin verran lainattavissa Raahelasta. Voit käyttää myös omia käsipainoja ja halutessasi ottaa mukaan jumppamaton. 

Torstaisin klo 13.30-14.00 PUISTOJUMPPA 
Kaikille avoin liikuntatuokio, joka sisältää kevyesti hengästyttäviä lihaskunto- ja tasapainoharjoituksia sekä liikkuvuutta edistäviä venytyksiä. Jumppa pidetään Sofia Lybeckerin kadun hiekkakentällä sään salliessa (huonolla säällä peruttu). Ryhmä pidetään kesäkuun ajan. 

Liikunnanohjaaja Annamari Luukkonen, puh 040 135 6947, annamari.luukkonen@raahe.fi