Webinaarit

sydanliitto_2018_14_hires_1.jpg

Kuva: Suomen Sydänliitto

Suomen Sydänliitto järjestää vuonna 2020 joka kuukausi n. tunnin mittaisen webinaarin. Alle on koottu kevään 2020 verkkoluennot. Pääset rekisteröitymään luennolle tai katsomaan tallenteen painamalla haluamasi webinaarin nimeä.

VUOSI 2020 Ajankohta ja aihe Sisältö
TAMMI 14.1. kello 18-19 Innostu kasviksista  Miten lisäät kasviksia ruokavalioon - helppoja käytännön ideoita ja vinkkejä. Asiantuntijana Tuija Pusa.
HELMI 11.2. kello 18-19 Naisen sydän - erityispiirteet Asiantuntijana Anna-Mari Hekkala.
MAALIS 10.3. kello 18-19 Elvytystaito ja sydäniskuri Osaatko elvyttää? Mitä pitikään tehdä? Mikä on sydäniskuri/ defibrillaattori? Ja miten sitä käytetään elvytystilanteessa. Asiantuntijoina Mari Blek-Vehkaluoto ja Esa Takala.
HUHTI 21.4. kello 18-19 Terveellinen ja edullinen ruoka Onko terveellinen ruoka kallista? Miten syöt sekä edullisesti että terveellisesti. Asiantuntijana Mari Olli.
TOUKO 12.5. kello 18-19  Lapsen kanssa ruokapöydässä Asiantuntijoina Anne Kuusisto/Terhi Koivumäki.
KESÄ 9.6. kello 18-19  Sydänsairaus ja liikunta (yhdessä liikkuen) Verkkoluennon aiheina ovat sepelvaltimotauti ja liikunta sekä eteisvärinä ja liikunta. Auttaako liikunta sydänsairauden hoidossa? Uskallanko liikkua?  Millainen liikunta olisi hyväksi minulle?

Asiantuntijoina liikunta-asiantuntija Annukka Alapappila ja suunnittelija Pirjo Suomalainen Sydänliitosta.

SYYS 1.9. kello 18-19 Ekologiset valinnat - Ilmastonmuutos ja terveys Meistä jokainen voi tehdä ekologisia valintoja esimerkiksi ruoan ja liikkumisen suhteen. Mitkä ovat sinun ilmastotekosi terveyden hyväksi? Entä mitä poliittisia päätöksiä on tehty asian eteen?

Asiantuntijana Sydänliiton pääsihteeri Tuija Brax.

SYYS 15.9. kello 18-19 Innostu kasviksista - Kasvikset ja terveys Miksi kasvikset ovat terveellisiä? Entä ovatko kasvikset aina terveellisiä? Voiko kasvisruoka olla myös epäterveellistä? Kannattaisiko siirtyä kokonaan kasvisperäisten ruokien syöjäksi eli vegaaniksi?

Tervetuloa kuuntelemaan ja kysymään kasviksiin liittyviä kysymyksiä!

Asiantuntijana Sydänliiton ravitsemusasiantuntija Anna Kara.

LOKA 6.10. kello 18-19 Tunteet elämässä Asiantuntijana kehittämispäällikkö Anneli Luoma-Kuikka.
MARRAS 10.11. kello 18-19 Periytyvät sydänsairaudet Asiantuntijana Anna-Mari Hekkala
JOULU 14.12. kello 18-19 Mielen hyvinvointia mindfulness-harjoittelusta Asiantuntijana Anne Kuusisto