Liity jäseneksi

Parin kahvihetken hinnalla parhaiden sydänasiantuntijoiden vaikutuspiiriin. Tutkittua sydänterveystietoa, asiantuntijaluentoja, vertaistukea ja kerhotapaamisia, kuntoutusta ja sydämelle sopivaa liikuntaa.

Vaikka sairastumisesta olisi kulunut jo pitempikin aika, tiedon tarve pysyy.

Jäsenenä voit osallistua kaikkiin tilaisuuksiin, nauttia kaikista Sydänyhdistyksen ja koko sydänjärjestön jäseneduista. Jäsenlehti Sydän on maan paras sydänterveyden asiantuntijalehti ja se sisältyy jäsenmaksuun. Sydänliiton vaihtuvista eduista kerrotaan jokaisessa Sydän-lehdessä.

Liity itse tai lahjoita jäsenyys. Se on hienotunteinen tapa osoittaa, että välität. Lahjallasi saattaa olla arvaamattoman suuri merkitys lahjan saajan elämänlaadulle. Jos haluat lahjoittaa jäsenyyden, ilmoita siitä alempana olevan liittymislomakkeen lisätiedoissa.

Vuonna 2021 varsinaisen jäsenen maksu on 27 €, perhejäsenen 21 €. Perhejäsen asuu varsinaisen jäsenen kanssa samassa osoitteessa, mutta ei saa Sydän-lehteä. Myös toissijaiset jäsenet eli jäsenet jotka kuuluvat johonkin toiseen sydänyhdistykseen, maksavat 21 € eivätkä saa Sydän-lehteä. Jäsenmaksu tulee tammikuun lopulla ilmestyvän Sydän-lehden mukana (taitettu kanteen).