Sydän-uutiset

Sydän-uutiset on Sydänliiton uusi mediakanava, jossa käsitellään ajankohtaisia asioita. Uutisissa tullaan esittelemään aina jokin Sydänliiton henkilökunnan toimihenkilöistä ja näin tulemme tekemään työntekijöitä tutuksi sydänyhteisölle. Sydän-uutiset toteuttaa järjestötiimi.
Kanava on tarkoitettu kaikille jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille henkilöille.
Uutiset tullaan lähettämään tänä vuonna yhden kerran ja vuonna 2020 ne ilmestyvät neljä kertaa.
Uutiset toteutetaan webinaareina, joten halutessasi voit olla myös livenä mukana uutislähetyksissä ja lähettää kysymyksiä tai kommentteja asioista, joita kyseisessä lähetyksessä käsitellään.

Katso haluamasi Sydän-uutislähetys klikkaamalla kyseistä uutista.

Sydän-uutiset 1/2019

Mukaan tuleviin lähetyksiin pääset rekisteröitymällä kyseisiin webinaareihin. Tarkemmat ajat webinaareista tulemme ilmoittamaan järjestötiedotteissa ja verkkosivuillamme.
Näin rekisteröidyt mukaan lähetyksiin:

1. Paina uutislähetyksen webinaarilinkkiä joka ilmoitetaan järjestötiedotteissa ja tällä sivustolla
  2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään ja paina Rekisteröidy nyt -painiketta
  3. Täytä etu- ja sukunimesi ja lisää täppä  I agree… -kohtaan ja paina Vahvista rekisteröinti -painiketta
  4. Nyt rekisteröinti on valmis.