Yhteistyö voimisteluseurojen ja kansalaisopistojen kanssa

18.2.2020

TOIMEKSI | Nyt on hyvä ajankohta käynnistää yhteistyö paikallisen voimisteluseuran tai kansalaisopiston kanssa. Sydän tekee hyvää -liikuntaryhmätoiminta sopii hyvin yhdessä toteutettavaksi.  Kansalaisopistojen liitto on markkinoinut tätä ryhmätoimintaa kansalaisopistolle ja Suomen Voimisteluliitto paikallisille voimisteluseuroille. Jotkut sydänyhdistykset ovat jo käynnistäneet tämän yhteistyön.

Siispä sydänyhdistyksen kannattaa ottaa ensin yhteyttä paikkakuntansa voimisteluseuraan ja/tai kansalaisopistoon ja kertoa halukkuudesta yhteistyöhön. Siitä se yhteinen suunnittelu alkaa. Lisätietoa Sydän tekee hyvää -liikuntaryhmätoiminnasta löytyy Yhdistysnetistä.

Lisätietoa saat:

Annukka Alapappila, liikunta-asiantuntija, annukka.alapappila@sydanliitto.fi, 040 502 9091

Mari Blek-Vehkaluoto, kehittämispäällikkö, mari.blek-vehkaluoto@sydanliitto.fi, 050 325 5633

Tuija Pusa, ravitsemusasiantuntija, tuija.pusa@sydanliitto.fi, 040 5358308