Vuoden 2020 jäsenmaksut

18.9.2019

TIEDOKSI |

Jäsenmaksut
Muistathan muistuttaa yhdistyksesi jäseniä jäsenlaskuista ja maksutavoista. Sydänliiton jäsenlaskun voit maksaa e-laskuna, suoramaksuna tai perinteisenä paperilaskuna. Paperilaskut ja jäsenkortit lähetämme tuttuun tapaan vuoden ensimmäisen Sydän-lehden 01/2020 etuliitteessä, joka on lehden kannessa.
Jos olet tehnyt Sydänliiton jäsenlaskusta e-lasku- tai suoramaksusopimuksen tulevat laskut suoraan verkkopankkiisi. Sydän-lehden 01/2020 mukana saat tällöin vain jäsenkortin ja tilisiirtokohdassa summan kohdassa ei ole laskun summaa. Lisätietoja jäsenlaskun maksutavoista löytyy täältä.

Jäsenmaksuosuudet ja muutokset
Yhdistyksen luottamustoimihenkilö muistathan ilmoittaa oman yhdistyksesi jäsenmaksuosuuden liitolle ja omalle piirillesi, kun olette tämän päättäneet vuosikokouksessanne. Ilmoitathan osuuden viimeistään 13.12.2019 ja näin saamme vuoden 2020 jäsenlaskut ajoissa eteenpäin jäsenille.
Teethän myös mahdolliset luottamushenkilö tai muut yhdistyksen muutokset Kilta järjestelmään.

Lisätietoja: järjestökoordinaattori Tiina Vuorinen