Voimaa ja tasapainoa yhdistysväelle – ohjaajakoulutukset kevätkausi 2019

12.12.2018

KOULUTUS | Kevätkausi 2019

Voimaa ja tasapainoa yhdistysväelle - ohjaajakoulutus

Koulutuksen tavoitteena on tukea yhdistyksen liikuntatoimintaa ja antaa osallistujille valmiuksia liikunnan ohjaamiseen. Koulutuksen materiaaleina käytetään pääosin Ikäinstituutin materiaalia.

Koulutukset järjestävät yhteistyössä Aivoliitto, Hengitysliitto, Suomen Diabetesliitto, Suomen Sydänliitto ja Syöpäjärjestöt.

Aika ja paikka:

2.2.2019              Sokos Hotel Paviljonki, Jyväskylä

23.2.2019            Scandic Oulu City, Oulu

12.3.2019            Verkatehdas, Hämeenlinna

Kohderyhmä: Voimaa ja tasapainoa edistävän liikunnan ohjaamisesta yhdistyksessä kiinnostuneet henkilöt.

Kesto: 1 päivä.

Hinta: Osallistumismaksu 30 €, sisältää ohjelman sekä aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Materiaalipaketille erillinen hinta, 25 €, sisältää: Ikäihmisten voima ja tasapainoharjoittelu - opas vertaisohjaajille ja Voimaa ja varmuutta itsenäiseen elämään -työkirja/Ikäinstituutti. Materiaalipaketti kuuluu koulutukseen ja sitä käytetään koulutuspäivän aikana. Laskutus osallistujamaksun yhteydessä, sovi käytännöistä oman yhdistyksesi/järjestösi kanssa.

Lisätietoja koulutuksista antaa: tuottaja Kirsi Airos, kirsi.airos@sydanliitto.fi, p. 050 584 9463.

Ilmoittautuminen koulutuksiin:  www.sydanliitto.fi/koulutuskalenteri