Vertaistukihenkilökoulutus Kajaanissa 26.-27.4.2019

18.2.2019

KOULUTUS | Kevätkausi 2019

Vertaistukihenkilökoulus

Vertaistukihenkilökoulutuksen tavoitteena on saada valmiuksia toimia sydänyhdistyksissä vertaistukihenkilönä.

Koska koulutettujen on tarkoitus toimia paikallisyhdistysten vertaistukihenkilöinä, olethan ennen ilmoittautumista yhteydessä omaan yhdistykseesi.

Aika ja paikka:

26.-27.4.2019      Kartanohotelli Karolineburg, Kajaani

Kohderyhmä: Sydänyhdistysten jäsenet, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan vertaistukihenkilöinä.

Kesto: 2 päivää.

Hinta: 50 € / hlö / (yöpymisellä 2hh tai ilman yöpymistä hinta). 1hh lisämaksu 30 €. Hinta sisältää koulutuksen ohjelman, majoituksen ja ruokailut. (Yleensä oma yhdistys tai piiri maksaa osallistumismaksun, asiasta pitää sopia etukäteen).

Lisätietoja koulutuksista antaa: tuottaja Kirsi Airos, kirsi.airos@sydanliitto.fi, p. 050 584 9463.

Ilmoittautuminen koulutuksiin:  Kajaani viimeistään 1.4. www.sydanliitto.fi/koulutuskalenteri