Vertaistukihenkilökoulutus 13.-14.9.2019 Turku

7.8.2019

KOULUTUS | Syyskausi 2019

Vertaistukihenkilökoulutuksen tavoitteena on saada valmiuksia toimia sydänyhdistyksissä vertaistukihenkilönä.

Keskustele vertaistukihenkilöksi ryhtymisestä oman yhdistyksesi edustajan kanssa ennen koulutukseen hakeutumista.

Aika ja paikka:

13.-14.9.2019      Meri-Karinan hyvinvointikeskus, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku.

Kohderyhmä: Sydänyhdistysten jäsenet, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan vertaistukihenkilöinä. Koulutukseen voivat osallistua sekä sairastuneiden että läheisten vertaistukihenkilöksi aikovat. Omasta tai läheisen sairastumisesta olisi hyvä olla kulunut vähintään vuosi, jotta on valmis tukemaan toisia sairastumisen muuttamassa elämäntilanteessa.

Kesto: 2 päivää.

Hinta: 50 € / hlö / (hinta yöpymisellä 2hh tai ilman yöpymistä sama hinta). 1hh lisämaksu 30 €. Hinta sisältää koulutuksen ohjelman, majoituksen ja ruokailut. Yleensä oma yhdistys tai piiri maksaa osallistumismaksun, asiasta pitää sopia etukäteen.

Lisätietoja koulutuksista antaa: Tuottaja Kirsi Airos, kirsi.airos@sydanliitto.fi, p. 050 584 9463.

Ilmoittautuminen koulutukseen:  Viimeistään 22.8. www.sydanliitto.fi/koulutuskalenteri.