Vertaistukihenkilökoulutus 11.-12.10.2019 Seinäjoki

16.9.2019

KOULUTUS | Syyskausi 2019

Vertaistukihenkilökoulutus SYKE ry:n, Karpatiat ry:n ja Sydänlapset ja -aikuiset ry:n jäsenille

Vertaistukihenkilökoulutuksen tavoitteena on saada valmiuksia toimia vertaistukihenkilönä.

Keskustele vertaistukihenkilöksi ryhtymisestä oman järjestösi edustajan kanssa ennen koulutukseen hakeutumista.

Aika ja paikka: 11.-12.10.2019, Hotel Sorsanpesä, Törnäväntie 27, 60200 Seinäjoki.

Kohderyhmä: SYKE ry:n, Karpatiat ry:n ja Sydänlapset ja -aikuiset ry:n jäsenet, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan vertaistukihenkilöinä. Koulutukseen voivat osallistua sekä sairastuneiden että läheisten vertaistukihenkilöksi aikovat. Omasta tai läheisen sairastumisesta olisi hyvä olla kulunut vähintään vuosi, jotta on valmis tukemaan toisia sairastumisen muuttamassa elämäntilanteessa.

Kesto: 2 päivää.

Hinta: 50 € / hlö / (hinta yöpymisellä 2hh tai ilman yöpymistä sama hinta). 1hh lisämaksu 30 €. Hinta sisältää koulutuksen ohjelman, majoituksen ja ruokailut. Yleensä oma yhdistys tai piiri maksaa osallistumismaksun, asiasta pitää sopia etukäteen.

Lisätietoja koulutuksista antaa: Tuottaja Kirsi Airos, kirsi.airos@sydanliitto.fi, p. 050 584 9463.

Ilmoittautuminen koulutukseen:  Viimeistään 25.9. www.sydanliitto.fi/koulutuskalenteri