Uusi Yhdistyspalvelu avattu - runsaasti tietoa ja ideoita tarjolla

20.4.2020

TOIMEKSI | Olemme avanneet täysin uuden Yhdistyspalvelun, joka korvaa aikaisemman Yhdistysnetin. Yhdistyspalvelu on yhdistyksille, piireille ja valtakunnallisille jäsenjärjestöille tarkoitettu palvelu, jonne on koottu monipuolisesti tietoa ja ideoita toiminnan suunnittelua ja toteutusta varten. Sisältö on jaoteltu hallintoon, toimintaan, viestintään, koulutuksiin ja kiltaan liittyen. Palvelu päivittyy säännöllisesti ja se kannattaa ottaa vakituiseen käyttöön. Kesään mennessä myös koulutuskalenteri ja järjestötiedote siirtyvät uudistuneeseen Yhdistyspalveluun. 

Täysin uutena sisältönä palvelussa on ideakortit. Ne ovat pieniä ja vähän isompiakin ideoita siitä, minkälaista toimintaa voisi järjestää. Ideakorteista voi hakea ajatuksia mm. seuraavan vuoden toiminnan suunnittelua varten. Ideakortit löytyvät kokonaisuutena kohdasta Toiminta - Toimintaideoita, mutta ne löytyvät myös monen osion etusivulta. Toimintaideoita voi lajitella aihealueen mukaan. 

Tutustu uuteen Yhdistyspalveluun tästä. '

Palvelu löytyy nyt ja jatkossa sydan.fi-palvelun ylälaidasta tai sitten osoitteesta sydan.fi/yhdistyspalvelu

Kun olet tai olette tutustuneet palveluun, kerro palautteesi palvelusta. Löysittekö sieltä tarpeellisia ja uusia tietoja? Oliko palvelu selkeä ja helppo käyttää? Mitä muuta sisältöä kaipaisitte palveluun? Palautelomake löytyy palvelun etusivulta. 

Kohderyhmät Yhdistystoimijat