Uusi adressiesite postitettu

18.2.2020

TIEDOKSI | Uusi adressiesite on postitettu Sydänyhdistyksien sihteereille, puheenjohtajille ja adressivastaaville viikolla  7.  Jos tarvitsette niitä lisää, voitte pyytää lisämäärän sähköpostilla tilaukset@sydanliitto.fi. Adressiesitettä voi tilata myös adressitilauksen yhteydessä Paletilta.

Adressien saatavuus

• Suomenkielisistä suruadresseista kaikkia muita esitteessä olevia malleja on tällä hetkellä tilattavissa, paitsi Tyyni ja Pitkospuut.
  • Esitteen oma adressimalli Pitkospuut on tilattavissa huhtikuun alussa.
  • Lisäksi löytyy vielä erä Auringonlasku-adressia. Kun tämä adressi loppuu, niin tilalle tulee Tyyni.
  • Ruotsinkielisistä adressimalleista tällä hetkellä löytyy Vit ros, Vita blommor, sekä lisäksi on pieni erä jäljellä adresseja Löjtnantshjärta ja Solnedgång.
  • Lila blommor ja Vita Liljor ovat tilattavissa viimeistään huhtikuun lopulla
  • Oma malli Spänger on tilattavissa huhtikuun alussa.
  • Uuden adressimalli Stilla tarkkaa tilausaikataulua ei vielä tiedetä.

Tutustu Sydänkaupan adresseihin ja tilaa niitä yhdistyksellenne myyntiin.
Toimitukset tulevat Paletin kautta yhdistykseenne. Laskutus tulee Sydänliiton kautta.