Tule mukaan Maailman elvytyspäivään 16.10.

19.9.2019

TEEMAPÄIVÄ | 16.10. vietetään Maailman elvytyspäivää. Olisiko teemapäivä ja sen huomio mahdollista hyödyntää piirissänne tai yhdistyksessänne esim. kevyen elvytystapahtuman tai paikallisen mediaviestinnän kautta?

Sydänliitto panostaa tänä syksynä vahvasti suomalaisten elvytystietojen ja -taitojen parantamiseen sekä sydäniskurin eli defibrillaattorin ja defi.fi-palvelun tunnetuksi tekemiseen.

Tätä työtä olemme pohjustaneet Suomi elvyttää -kyselytutkimuksella, johon saimme vastauksia enemmän kuin odotimme, ja jonka tulokset julkistamme Maailman elvytyspäivänä. Kiitos avustanne kyselyn tiedetyksi ja tunnetuksi tekemisessä!

Olemme pitäneet sydänpiireille webinaarin elvytystapahtumien järjestämisestä ja lisäksi tuotamme tilattavia materiaaleja tapahtumien tueksi. Yhdistykset voivat sopia piiriensä kanssa harjoitusnukkejen ja -sydäniskurien lainaamisesta tapahtumiinsa.

Sydänyhteisöllä on mahdollista tilata Sydänkaupasta uusia elvytysesitteitä sekä Jokipiin Pellavan valmistamia Sydän-pöytäliinoja elvytystapahtumien tueksi ja somisteeksi.

Nostetaan yhdessä suomalaisten elvytys- ja sydäniskuritiedot tasolle, josta voimme olla ylpeitä! 

Kohderyhmät Yhdistystoimijat