Tärkeää koronavirustietoa yhdistyksille ja piireille

13.3.2020

TOIMEKSI | Sairastuneille ja iäkkäille suunnattujen tilaisuuksien järjestäminen keskeytettävä.

Suomen Sydänliiton jäsenistö kokoontuu aktiivisesti sydänkerhoihin, valmennuskursseille, luentotilaisuuksiin ja muihin tapaamisiin. Tässä epidemian vaiheessa Sydänliitto katsoo parhaaksi ohjeistaa, ettei näitä tapaamisia järjestetä toistaiseksi.

Jäsenistölle suunnattujen tapahtumien lisäksi emme myöskään suosittele tapahtumien järjestämistä silloin, kun niissä on kohderyhmänä sydänsairastuneet tai iäkkäät ihmiset. Tämä tarkoittaa mm. mittaustilaisuuksia, yleisöluentoja ja tilaisuuksia. Annamme uuden ohjeistuksen, kun epidemian pahin vaihe on ohitettu. Rajoittamalla kokoontumisia voidaan todennäköisesti jonkin verran vähentää riskiryhmään kuuluvien virustartuntoja.

Kun peruutatte tapahtumia, muistattehan peruuttaa ne myös Killasta. Näin peruutetut tapahtumat eivät näy enää verkkopalveluissamme tulevina tapahtumina.

Sydänliitto tiedottaa koronaviruksesta säännöllisesti päivittyvällä sivullaan Sydän.fi:ssä.

Seuraa myös Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) korona-tiedottamista