Syyskauden vertaistukihenkilöiden koulutukset ja ryhmänohjaajakoulutus

6.9.2018

KOULUTUS | Syyskauden 2018 koulutuksiin on vielä tilaa

VERTAISTUKIHENKILÖKOULUTUKSET

Vertaistukihenkilökoulutuksen tavoitteena on saada valmiuksia toimia sydänyhdistyksissä vertaistukihenkilönä.

Koska koulutettujen on tarkoitus toimia paikallisyhdistysten vertaistukihenkilöinä, kannattaa ennen ilmoittautumista olla yhteydessä omaan yhdistykseen.

Aika ja paikka:

16.-7.11.2018          Tuusula, Hotelli Krapi

23.-24.11.2018         Jyväskylä, Hotelli Verso

Kohderyhmä: Sydänyhdistysten jäsenet, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan vertaistukihenkilöinä.

Kesto: 2 päivää.

Hinta: 50 €/hlö/ 2 h huone. 80 €/ hlö/ 1 h huone. Hinta sisältää koulutuksen ohjelman, majoituksen ja ruokailut.

RYHMÄNOHJAAJAKOULUTUS

KOULUTUS |  Kaksipäiväinen koulutus on tarkoitettu sydänyhdistyksen ryhmänohjaajana toimimisesta kiinnostuneille tai ryhmiä jo ohjaaville. Koulutus sopii kaikenlaisten ryhmien ja kerhojen ohjaajille.

Aika: 10.11.2018 ja 26.1.2019.

Koulutus toteutetaan kahdessa jaksossa.

Paikka: Scandic Tampere Station, Ratapihankatu 37, 33100 Tampere.

Kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu sydänyhdistyksen ryhmänohjaajana toimimisesta kiinnostuneille tai ryhmiä jo ohjaaville.

Kesto: Kaksi päivää.

Hinta: 30 €/hlö. Hinta sisältää molempien koulutuspäivien ohjelman ja ohjelmassa mainitut ruokailut.

Lisätietoja koulutuksista antaa: tuottaja Kirsi Airos, kirsi.airos@sydanliitto.fi, p. 050 584 9463.

Ilmoittautuminen kaikkiin koulutuksiin:  www.sydanliitto.fi/koulutuskalenteri