Ryhmänohjaajakoulutus Porissa syyskuu + marraskuu 2019

7.8.2019

KOULUTUS | Syyskausi 2019

Ryhmänohjaajakoulutukset

Suomen Sydänliitto järjestää ryhmänohjaajakoulutuksen ja tämä kaksipäiväinen koulutus on tarkoitettu sydänyhdistyksen ryhmänohjaajana toimimisesta kiinnostuneille tai ryhmiä jo ohjaaville. Koulutus sopii kaikenlaisten ryhmien ja kerhojen ohjaajille.

Ennen ilmoittautumistasi koulutukseen, sovithan asiasta oman sydänyhdistyksesi kanssa.

Aika ja paikka:

14.9.2019 ja 16.11.2019          Rantakartano, Pori.

Kohderyhmä: sydänyhdistyksen ryhmänohjaajana toimimisesta kiinnostuneille tai ryhmiä jo ohjaaville.

Kesto: 2 päivää.

Hinta: 30 € / hlö. Hinta sisältää koulutuksen (molemmat päivät) ja ohjelmassa mainitut ruokailut. Sovithan oman yhdistyksesi/sydänpiirisi kanssa osallistumismaksusta (yleensä yhdistys maksaa koulutuksen, joskus sydänpiiri).

Lisätietoja koulutuksista antaa: tuottaja Kirsi Airos, kirsi.airos@sydanliitto.fi, p. 050 584 9463.

Ilmoittautuminen koulutuksiin:  viimeistään 23.8. www.sydanliitto.fi/koulutuskalenteri