Ryhmänohjaajakoulutus Oulussa maaliskuu + huhtikuu 2019

13.2.2019

KOULUTUS | Kevätkausi 2019

Ryhmänohjaajakoulutukset

Suomen Sydänliitto järjestää ryhmänohjaajakoulutuksen ja tämä kaksipäiväinen koulutus on tarkoitettu sydänyhdistyksen ryhmänohjaajana toimimisesta kiinnostuneille tai ryhmiä jo ohjaaville. Koulutus sopii kaikenlaisten ryhmien ja kerhojen ohjaajille.

Ennen ilmoittautumistasi koulutukseen, sovithan asiasta oman sydänyhdistyksesi kanssa.

Aika ja paikka:

15.3.2019 ja 12.4.2019          Scandic Oulu City, Oulu

Kohderyhmä: sydänyhdistyksen ryhmänohjaajana toimimisesta kiinnostuneille tai ryhmiä jo ohjaaville.

Kesto: 2 päivää.

Hinta: 30 € / hlö. Hinta sisältää koulutuksen (molemmat päivät) ja ohjelmassa mainitut ruokailut. Sovithan oman yhdistyksesi/sydänpiirisi kanssa osallistumismaksusta (yleensä yhdistys maksaa koulutuksen, joskus sydänpiiri).

Lisätietoja koulutuksista antaa: tuottaja Kirsi Airos, kirsi.airos@sydanliitto.fi, p. 050 584 9463.

Ilmoittautuminen koulutuksiin:  viimeistään 28.2. www.sydanliitto.fi/koulutuskalenteri