Liikuntavastaava sydänyhdistykseen

19.8.2019

TIEDOKSI| Monessa sydänyhdistyksessä toimii liikunnan puuhaihmisenä yhdistyksen liikuntavastaava. Kaikkiakaan liikuntavastaavia on sydänyhdistyksissä eri puolella Suomea 187. Nämä liikuntavastaavat ovat vapaaehtoisia, jotka itse nauttivat liikunnasta ja ovat innostuneita organisoimaan sitä omassa sydänyhdistyksessään.

Kaikissa sydänyhdistyksissä ei kuitenkaan vielä ole liikuntavastaavaa tai jo nimetty liikuntavastaava kaipaa itselleen " työpari" liikuntatoiminnan organisoimiseksi. Sydänliitto on tuottanut videon, jossa Lahden sydänyhdistyksen liikuntavastaava Satu Kakko kertoo omista kokemuksistaan liikuntavastaavana. Tätä videota voi hyödyntää, kun yhdistys innostaa uusia ihmisiä toimimaan liikuntavastaavana. Video kestää noin 3 minuuttia.

Sydänliiton sivustolla innostetaan uusia ihmisiä mukaan sydänyhdistyksen liikuntatoimintaan.