Liikkuva yhdistys -treffit syyskausi 2019

16.9.2019

KOULUTUS | Syyskausi 2019

Liikkuva yhdistys -treffit syksy 2019

Kutsumme yhdistysten liikuntavastaavat, hallitusten jäsenet ja muut liikuntatoiminnan kehittämisestä kiinnostuneet yhdistyksen liikunta-aktiivit liikuntatreffeille. Tervetuloa jakamaan kokemuksia ja pohtimaan kanssamme, kuinka voisimme olla entistä vahvempia liikunnan toimijoita. Tule kuulemaan toisten yhdistyksien liikuntakuulumiset ja saamaan uusia ideoita oman yhdistyksen liikuntatoiminnan vahvistamiseen.

Treffit järjestää Sydänliitto yhteistyössä Aivoliiton, Diabetesliiton, Hengitysliiton ja Syöpäjärjestöjen kanssa.

Aika ja paikka:

12.10.2019          Scandic Mikkeli

9.11.2019            Scancic Oulu City

Kohderyhmä: Liikuntaa edistävien yhdistyksien liikuntavastaavat, hallitusten jäsenet ja muut liikuntatoiminnan kehittämisestä kiinnostuneet yhdistyksien liikunta-aktiivit.

Kesto: 1 päivä.

Hinta:  Osallistumismaksu 30 €/henkilö, sisältää koulutuksen, ohjelman ja ohjelmassa mainitut ruokailut. Sovi laskutuskäytännöistä etukäteen oman yhdistyksesi/järjestösi kanssa.

Lisätietoja koulutuksista antaa: tuottaja Kirsi Airos, kirsi.airos@sydanliitto.fi, p. 050 584 9463.

Ilmoittautuminen koulutuksiin:  www.sydanliitto.fi/koulutuskalenteri