Liikkeelle tuolilla -tuolijumpan ohjaajakoulutus Helsinki 30.3.2019

18.2.2019

KOULUTUS | Koulutuksen tavoitteena on tukea yhdistyksen liikuntatoimintaa ja antaa osallistujalle valmiudet ohjata tuolijumppaa. Kouluttajana toimii Reumaliiton liikuntasuunnittelija Tinja Saarela. Tule hakemaan perustietoa tuolijumpan ohjaukseen sekä lisäenergiaa ja ideoita ohjaamiseen.

Liikkeelle tuolilla -tuolijumpan ohjaajakoulutus toteutetaan yhteistyössä Aivoliiton, Diabetesliiton, Hengitysliiton, Suomen Reumaliiton, Suomen Syöpäjärjestöjen ja Suomen Sydänliiton kanssa.

Aika: 30.3.2019.

Paikka: Reumaliiton koulutustila, Iso-Roobertinkatu 20-22 A, Helsinki

Kohderyhmä: Tuolijumpan ohjaamisesta yhdistyksessä kiinnostuneet henkilöt. Koulutus sopii yhdistysten liikuntavastaaville ja liikunnan vertaisohjaajille.

Kesto: 1 päivä.

Hinta: Osallistumismaksu 30 €/henkilö. Hinta sisältää opetuksen ja kurssimateriaalin. Lounas on omakustanteinen.

Lisätiedot: Järjestösuunnittelija Terhi Kvick, terhi.kvick@diabetes.fi, p. 050 310 6624.

Ilmoittautuminen: Viimeistään 14.3.2019 Ilmoittaudu tästä