Jäsenmaksut 2020

17.4.2020

TOIMEKSI | Jäsenlaskut postitettiin tuttuun tapaan Sydän-lehden nro 1 mukana tammikuun lopussa. Muistutimme maksamattomia jäseniä prosessimme mukaisesti automaattisesti maaliskuun puolessa välissä tekstiviestimuistutuksilla. Tekstiviestimuistutusta ei kuitenkaan kaikki maksamatomat jäsenet saaneet, koska kaikkien puhelinnumeroa ei ollut saatavilla tai se saattoi olla toisilla salalainen.

Täten toiset jäsenet jotka eivät ole saaneet muistutusta jäsenmaksusta tai eivät ole tätä jostain syystä pystyneet tekstiviestimuistutuksesta huolimatta maksamaan odottavat paperista muistutuslaskua. Näin ollen tulemme toteuttamaan paperisen jäsenmaksujen muistutuslaskutuksen kaikille maksamattomille jäsenille toukokuun alussa. Muistutuslaskut lähetetään postitse jäsenille ja niiden pitäisi olla heillä postilaatikossa viimeistään toukokuun puoleenväliin mennessä. 

Toivoimme, että yhdistykset tarkkailisivat omaa jäsenmaksutilannetta Kilta-järjestelmästä ja muistuttaisivat maksamattomia jäseniään jäsenmaksuistaan tarvittaessa.