Jäsenlaskut

17.2.2020

TIEDOKSI| Vuoden 2020 jäsenlaskut ja -kortit lähetettiin kaikille jäsenille Sydän-lehden numero 1 etuliitteessä. Jäsenlaskuissa eräpäivä on viikolla 8 hieman porrastetusti eri päivinä ja näin saimme jäsenlaskujen maksua hieman porrastettua sekä vältettyä suurimpia ruuhkia maksuliikenteessä.

Muistathan maksaa jäsenlaskusi eräpäivään mennessä käyttäen laskussa olevia omia maksutietoja sekä muistuta tästä myös muita jäseniä jäsentiedotteissa ja tapahtumissa. 
Jäsenlaskun ja -kortin löytää etuliitten sisäpuolelta ja tämä liite on liimattu muutamalla liimatipalla yhteen, että saadaan pidettyä jokaisen henkilön tiedot suojattuina. Liima oli kuitenkin joidenkin lehdessä hieman tiukassa, jonka takia liitteen avaamisen yhteydessä saattoi jäsenmaksun summa lähteä mukana.

Olemme erittäin pahoillamme painotalomme virheen puolesta ja tämän takia tulemmekin lähettämään kaikille eräpäivän jälkeen jäsenmaksunsa maksamattomille jäsenille muistutuksen jäsenlaskusta tekstiviestillä maaliskuun puolenvälin tienoilla. Lisäksi jos jäsenmaksu jää vielä tämänkin jälkeen maksamatta tulevat kaikki maksamattomat jäsenet saamaan vielä paperisen maksumuistutuksen huhti-toukokuun vaihteessa.