Äänestä Yksi elämä kantamaan soihtua terveemmän Suomen puolesta!

23.5.2017

TOIMEKSI | Yksi elämä on ehdolla olympiasoihdun kantajaksi.

Yksi elämä on kahdeksan finalistin joukossa, joista neljä valitaan kuljettamaan olympiasoihtua ensi vuoden talviolympialaisissa Etelä-Koreassa. Samsung etsii pohjoismaisia soihdunkantajia järjestöistä, jotka toimivat yhteiskunnan kehityksen hyväksi ja myönteisten muutosten aikaansaamiseksi.

Nettiäänestys on avoinna vain 31.5. asti - nyt kannattaa olla nopea. Käy antamassa ääni terveemmälle Suomelle!

• Äänestys tapahtuu 22.- 31.5.2017
  • Tuomaristo, joka nimesi ehdolla olevat organisaatiot Suomessa  koostuu Samsungin, Suomen Olympiakomitean ja PR-toimisto OSG:n edustajista.
  • Organisaatiot, jotka ovat päässeet  äänestyksessä jatkoon, tullaan julkaisemaan Innovaatio -blogissa elokuussa 2017.
  • Ne neljä organisaatiota, jotka pääsevät äänestyksessä jatkoon, valitsevat yhden edustajan organisaatiosta soihdunkantajaksi.
  • Lopullisen hyväksynnän sekä organisaatiolle että soihdunkantajalle  suorittaa Kansainvälinen olympiakomitea sekä PyeongChang Organisations komitea.

Yksi elämä -terveystalkoot ehdokkaana

Yksi elämän tavoitteena on terveempi Suomi. Aivoliiton, Diabetesliiton ja Sydänliiton yhteiset terveystalkoot edistävät ihmisten terveyttä ja hyvinvointia läpi elämän sekä kannustavat ihmisiä pitämään huolta itsestään ja muista. Tervetuloa mukaan talkoisiin!

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä Yksi elämä uskoo pienten arkisten valintojen voimaan. Terveempiä elämäntapoja tavoittelevien tueksi olemme koonneet helposti käyttöön otettavia työkaluja, ideoita ja suomalaisten terveysjärjestöjen tuottamia Yksi elämä -materiaaleja.

Samsung mahdollistajana

Samsung on ollut lähes 20 vuoden ajan olympialaisten maailmanlaajuinen yhteistyökumppani. PyeongChang 2018 Olympic Torch Relay -soihtuviestin yhteistyökumppanina Samsung on saanut mahdollisuuden valita yhteensä 12 soihdunkantajaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Soihdunkantajana toimiminen on ainutlaatuinen mahdollisuus ja äänestyksen voittajia odottaa jännittävä matka. Käy äänestämässä!

Lue lisää Yksi elämän verkkosivuilta!

Kohderyhmät Ammattilaiset