Julkisuustyöt

17 vinkkiä verenpaineen alentamiseksi (15.3.2016)

Suolan vähentäminen on Sydänliiton ravitsemusasiantuntija Tuija Pusan mukaan tärkein keino vaikuttaa verenpaineeseen ruokavalion avulla.

http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-2000001138659.html

Valmisruokien terveellisyys ja epäterveellisyys (11.2.2016)

Kommentti valmisruokien terveellisyydestä tai epäterveellisyydestä. Valmisruoat eivät ole vain jompaa kumpaa. Vaihtelua valikoimasta löytyy runsaasti. Haastateltavana Sydänliiton  ravitsemusasiantuntija Tuija Pusa.

http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/97472-valmisruoalle-synninpaasto-paikoin-jopa-terveellisempaa-kuin-kotiruoka

Haastattelu suolasta, Helsingin Sanomat (4.2.2016)

Suolan vähentämisen merkitys ja keinot. Haastateltu myös ravitsemuksen asiantuntijatyöryhmän puheenjohtajaa, dosentti Antti Julaa.

http://www.hs.fi/paivanlehti/04022016/a1454471321878