Ford fiesta punainen

Osallistu arpajaisiin!

Sydän tekee hyvää -arpajaiset ovat käynnissä. Nyt myynnissä myös digitaalisia arpoja. Osta arpoja ja voit voittaa upeita palkintoja. Päävoittona on Ford Fiesta -henkilöauto.
Nainen punaisissa

Pukeudu punaiseen

Maailman Sydänpäivänä 29.9.2016 pukeudumme punaiseen! Sydänsairaudet ovat edelleen suomalaisten yleisin kuolinsyy ja punaisen värin avulla haluamme pysäyttää ihmiset miettimään oman sydämen hyvinvointia. Voimme kaikki vaikuttaa omaan sydänterveyteen kiinnittämällä huomiota elintapoihimme.
Tutustu varainhankintaamme

Lahjoita sydäntyölle

Sydänliitto tarvitsee toimintansa tueksi sekä yksityishenkilöiden että yritysten apua. Lahjoitukset ohjataan sydänterveyden edistämiseen, sairastuneiden tukemiseen sekä hoidon ja kuntoutuksen parantamiseen. Tutustu varainhankintaamme ja löydä oma tapasi tukea sydämen hyvinvointia.
Tue naisten sydänterveyttä.

Naisen sydän

Joka vuosi yli 10 000 suomalaista naista kuolee sydänsairauksiin. Sydämen sairaudet ovat yleisiä myös nuorten naisten keskuudessa. Haluamme kannustaa naisia pitämään huolta oman sydämensä hyvinvoinnista. Voit vaikuttaa naisten sydänterveyteen tukemalla toimintaamme.

Testamenttilahjoitus

Tekemällä testamentin voit huolehtia sinulle tärkeistä ihmisistä ja asioista myös poismenosi jälkeen. Sydänliitto ja sen jäsenjärjestöt tekevät työtä suomalaisen terveyden edistämiseksi ja sydänsairaiden tukemiseksi. Voit auttaa työtämme tekemällä testamenttilahjoituksen.