Avoimet työpaikat

Ilmoitamme tällä sivulla Sydänliiton avoimista työpaikoista.

Sydän tekee hyvää - Sydänliitto

YHDISTYSKOORDINAATTORI

Etelä-Suomen Sydänpiiri ry on Suomen Sydänliittoon kuuluva piiriorganisaatio. Toiminta-alueenamme on eteläisin Suomi Hangosta Loviisaan ja Helsingistä Hyvinkäälle. Jäseninämme olevissa vapaaehtoisvoimin toimivassa 22 paikallisessa sydänyhdistyksessä on yli 10 000 henkilöjäsentä. Toimintamme ydin on sydänterveyden edistäminen, jo sairastuneiden elämänlaadun parantaminen sekä yhdistystemme toiminnan tukeminen. Nyt haemme piiriimme yhdistyskoordinaattoria.

Haemme työtä pelkäämätöntä, palvelualtista yhdistyskentän innovaattoria. Kehität yhdistystoimintaamme ja avaat sille uusia mahdollisuuksia yhdessä paikallisten vapaaehtoistemme kanssa. Hoidat näppärästi oman osasi pienen toimistomme rutiineista ja milloin mistäkin eteen tulevista moninaisista työtehtävistä. Olet tiimipelaaja, joka osaa myös itsenäisesti kantaa vastuun omasta tontistaan.

Toivomme Sinulta

  • yhdistystoiminnan tuntemusta ja kokemusta siitä
  • hyviä sosiaalisia taitoja kaiken ikäisten kanssa
  • ketteryyttä liikkua somessa ja erilaisissa tietojärjestelmissä
  • raikasta markkinointiosaamista
  • rohkeutta verkostoitua ennakkoluulottomasti
  • kokemusta erilaisista järjestöjen rahoituskanavista
  • napakkaa otetta toimistorutiinien hoitamiseen
  • mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputöihin sekä oman auton käyttöön

Tarjoamme Sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen pienessä tiimissämme. Noudatamme Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Lisätietoja toiminnanjohtaja Anne Kihlman-Kitinojalta p. 040 572 5082 ma 30.1. klo 9-16 sekä to 2.2. klo 9-16. Avoimet hakemukset sähköpostitse cv:n ja palkkatoiveen kanssa 5.2.2017 mennessä osoitteeseen anne.kihlman-kitinoja@sydanliitto.fi.

--

Oletko harjoittelupaikkaa vailla oleva korkeakouluopiskelija? Sydänliitto tarjoaa sinulle näköalapaikan terveysjärjestökentän toimintaan ravitsemuksen, liikunnan, viestinnän, järjestötoiminnan ja hallinnon aloilta. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Katja Hohtariin.