Global frontpage

Sydännauha

Arpajaiset - osallistu!

Sydän tekee hyvää -arpajaiset ovat käynnistyneet, nyt uutuutena digitaaliset arvat! Osallistu ja voit voittaa jonkun 70 000 upeasta palkinnosta.
Ford fiesta punainen

Osassa Sydän tekee hyvää -arvoista väärä viitenumero

Sydän tekee hyvää -arpajaisten postitus vastaanottajille on käynnistynyt. Osaan postitettuja arpoja on valitettavasti painettu virheellinen viitenumero. Toimitamme toimivat viitenumerot uusissa tilisiirtokirjeissä mahdollisimman pian.

Sydänliitto - kaikkien sydänjärjestö

Suomen Sydänliitto on ihmisten voimavaroja vahvistava, sydänterveyttä edistävä ja sairastuneita tukeva, elinvoimainen järjestöyhteisö. Sydänyhteisöön kuuluu yli 70 tuhatta henkilöjäsentä, 16 sydänpiiriä, 228 sydänyhdistystä ja kolme valtakunnallisesti toimivaa jäsenyhdistystä.

Jäsenyydestä iloa ja etua

Liittymällä sydänyhdistyksen jäseneksi saat monipuolisia jäsenetuja ja mahdollisuuden osallistua sydänyhteisön toimintaan. Samalla tuet tärkeää sydäntyötä, jolla edistetään sydänterveyttä, ehkäistään sydänsairauksia ja tuetaan jo sairastuneita.

Hei sinä ammattilainen!

Täältä löydät aineistoa ja koulutusta terveyteen liittyvistä asioista.
Sydän.fi tekee hyvää

Sydän.fissä löydät kokemuksia ja tietoa sydänterveydestä

Sydän.fissä testaat elintapasi, saat ruokavinkkejä, kysyt terveydestä ja luet elämäntarinoita. Pysyt ajan tasalla uusista tutkimuksista ja saat tietoa sydämen terveydestä ja hyvinvoinnista.

Tule mukaan koko Suomen terveystalkoisiin!

Kansantaudeistamme yleisimmät eli valtimosairaudet koskettavat joka viidettä suomalaista. Kutsumme sinut mukaan kasvavaan joukkoomme, joka tekee päivittäin jotain terveytensä ja hyvinvointinsa eteen – ja samalla läheistensäkin.

Tapahtumat

Koulutukset

Kuntoutukset