Global frontpage

Kerro meille kokemuksesi sydänsairautesi hoidosta ja kuntoutuksesta

Vastausten avulla kehitämme toimintaamme. Samalla autat meitä yhteiskunnallisessa vaikuttamistyössämme. Kokemuksesi on meille arvokas. Vastausaikaa on 17.11 - 6.12.2015. Lämpimät kiitokset jo etukäteen!

Tule mukaan sydänyhteisöön

Liittymällä sydänyhdistyksen jäseneksi saat monipuolisia jäsenetuja ja mahdollisuuden osallistua sydänyhteisön toimintaan. Samalla tuet tärkeää sydäntyötä, jolla edistetään sydänterveyttä, ehkäistään sydänsairauksia ja tuetaan jo sairastuneita.

Sydänliitto - kaikkien sydänjärjestö

Suomen Sydänliitto on yhtenäinen ja ainoa sydänjärjestö Suomessa – yhtä tärkeä ja merkityksellinen kuin sydän ihmiselle. Sydänliitto edistää sydänterveyttä, lisää ihmisten voimavaroja ja hyvinvointia. Sydänliittoon kuuluu noin 75 tuhatta henkilöjäsentä, 17 sydänpiiriä, 231 sydänyhdistystä sekä kolme valtakunnallisesti toimivaa jäsenjärjestöä.
Yksi elämä Terveystalkoot

Tule mukaan koko Suomen terveystalkoisiin!

Kansantaudeistamme yleisimmät eli valtimosairaudet koskettavat joka viidettä suomalaista. Kutsumme sinut mukaan kasvavaan joukkoomme, joka tekee päivittäin jotain terveytensä ja hyvinvointinsa eteen – ja samalla läheistensäkin.

Sydän.fissä löydät kokemuksia ja tietoa sydänterveydestä

Sydän.fissä testaat elintapasi, saat ruokavinkkejä, kysyt terveydestä ja luet elämäntarinoita. Pysyt ajan tasalla uusista tutkimuksista ja saat tietoa sydämen terveydestä ja hyvinvoinnista.

Tapahtumat

Koulutukset

Kuntoutukset