Mediapalvelu

Tietoa Sydänliiton uutishuoneesta ja medioista. Sydänliiton logoja ja logon käytön graafiset ohjeet.

Uutishuone

Sydänliiton uutishuone: lehdistötiedotteet ja -kuvat, uutiset, blogi-kirjoitukset ja muu ajankohtaisaineisto. Seuraamalla Sydänliiton uutishuonetta Mynewsdesk-palvelussa saat ajankohtaiset sydänuutiset heti sähköpostiisi.

Sydän.fi ja Sydän-lehti

Sydänliitto julkaisee sydän.fi-verkkomediaa, joka tarjoaa uutisten ja ajankohtaisten asioiden lisäksi tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista, sydänsairauksista ja hoidosta, ruoasta ja liikunnasta. Asiantuntija vastaa -palstalla Sydänliiton asiantuntijat vastaavat lukijoiden kysymyksiin.

Sydän-lehti, Sydänliiton jäsenlehti, ilmestyy viisi kertaa vuodessa ja tavoittaa suuren joukon terveydestään kiinnostuneita ihmisiä, joille hyvä kunto ja terveelliset elintavat ovat erityisen tärkeitä.

Toimitus

Mediatiedot

Sydänliiton graafiset ohjeet

Ohjeista löytyvät mm. tiedot Sydänliiton logon väreistä ja sijoittelusta.

Sydänliiton graafinen ohjeisto 2012, tulostettava versio (pdf)

Sydänliiton logo ja merkki

Sydänliiton logo muodostuu merkistä ja nimilogosta. Logo on aina kaksikielinen.

Sydänliiton logon ja merkin punainen on: CMYK 0c 100m 91 y 0k / RGB 195 r 36g 36b / PMS 485

Sydänliiton logon ja merkin keltainen on: CMYK 0c 15m 100y 0k / RGB 251r 218g 0b / PMS 116

Sydänliiton logon ja merkin soihtu on valkoinen.

Sydänliiton yksivärisessä merkissä sydän esitetään ääriviivoin, soihtu ja liekki täytettynä mustalla. Yksiväristä logoa ja merkkiä voi käyttää negana (valkoisena).

Sydänliiton logot ja merkit ovat Sydänliiton kuvapankissa (Dropbox).

Sydänsäätiön logot ovat Sydänsäätiön kuvapankissa (Dropbox).

Kohderyhmät Media