Vertaistukiryhmänohjaajien koulutus Mikkelissä 28.-29.10.207

2.5.2017

KOULUTUS | Vertaistukiryhmänohjaajien koulutuksen tavoitteena on vahvistaa valmiuksia vetää vertaistukiryhmiä antamalla työkaluja ja rohkeutta toimintaan.

Koulutuksen järjestää Yksi elämä -terveystalkoot, jossa yhtenä alueena on vertaistoiminnan kehittäminen ja tukeminen Suomessa. Koska koulutettujen on tarkoitus toimia paikallisyhdistysten vertaistukihenkilöinä, kannattaa ennen ilmoittautumista olla yhteydessä omaan yhdistykseen.

Aika ja paikka 28.-29.10.2017 Kyyhkylän kuntoutuskeskus, Kyyhkyläntie 9, 50700 Mikkeli.

Kohderyhmä Aivoliiton, Diabetesliiton ja Sydänliiton jäsenyhdistysten vertaistukiryhmien uudet ja aloittelevat vetäjät.

Koulutuksen kesto 2 päivää.

Koulutuksen hinta 50 €/hlö/ 2 h huone. 80 €/ hlö/ 1 h huone. Hinta sisältää koulutuksen ohjelman, majoituksen ja ruokailut.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Koulutuskalenterista.