Vertaistukihenkilöiden peruskoulutus Oulussa 30.9.-1.10.2017

26.4.2017

KOULUTUS | Vertaistukihenkilökoulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia ja rohkeutta toimia vertaistukihenkilönä.

Koulutuksen järjestää Yksi elämä -terveystalkoot, jossa yhtenä alueena on vertaistoiminnan kehittäminen ja tukeminen Suomessa. Koska koulutettujen on tarkoitus toimia paikallisyhdistysten vertaistukihenkilöinä, kannattaa ennen ilmoittautumista olla yhteydessä omaan yhdistykseen.

Aika ja paikka 30.9.-1.10.2017 Hotelli Cumulus Oulu, Kajaaninkatu 17, 90100 Oulu.

Kohderyhmä Aivoliiton, Diabetesliiton ja Sydänliiton jäsenyhdistysten vertaistukihenkilönä toimimisesta kiinnostuneet uudet ja aloittelevat henkilöt.

Koulutuksen kesto 2 päivää.

Koulutuksen hinta 50 €/hlö/ 2 h huone. 80 €/ hlö/ 1 h huone. Hinta sisältää koulutuksen ohjelman, majoituksen ja ruokailut.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Koulutuskalenterista.