Vertaistuki yhdistystoiminnassa 23.9.2017 Vantaalla

12.5.2017

KOULUTUS | Koulutuspäivän tavoitteena on auttaa yhdistyksiä järjestämään vertaistukitoimintaa ja hyviä käytäntöjä. Koulutuksessa käymme läpi käytännön keinoja liittyen vertaisten rekrytointiin ja vertaistukitoiminnan markkinointiin. Mietimme miten pidämme yhteyttä ammattilaisiin ja verkostoidumme muiden yhdistysten kanssa. Jaamme myös hyviä käytäntöjä ja uusia ideoita. Tule kertomaan minkälaista vertaistukitoimintaa teillä on, tai minkälaiseksi haluaisitte toimintaanne kehittää.

Aika ja paikka 23.9.2017, Hämeenkylän kartano, Juustenintie 1, 01630 Vantaa.

Kohderyhmä Aivoliiton, Diabetesliiton ja Sydänliiton jäsenyhdistysten hallituksen jäsenille. Yhdistys voi aloitella vertaistukitoimintaa tai kaivata käytännön vinkkejä käynnissä olevaan toimintaan.

Koulutuksen kesto 1 päivä.

Koulutuksen hinta Yhteishinta 30€/yhdistys sisältäen enintään 6 osallistujaa yhdistyksestä.

Lisätiedot Sydänliiton koulutuskoordinaattori Kirsi Airos, kirsi.airos@sydanliitto.fi, puh. 050 584 9463.

Ilmoittautuminen www.sydanliitto.fi/koulutuskalenteri