Millainen on sinun sydäntarinasi

19.5.2017

Uusimmassa Sydän-lehdessä etsimme sydäntarinoita. Haluaisitko kertoa meille omasi?

Sydänliitossa on 72 000 jäsentä ja yhtä paljon, ellei enemmänkin erilaisia sydäntarinoita.
Kerro meille nimimerkillä oma sydäntarinasi. Haluaisimme kuulla sen ja jakaa myös muille. Sydäntarinasi voi olla myös kertomus läheisesi sydäntapahtumasta tai sydänsairaudesta.

Kerro sydäntarinasi osoitteessa: sydän.fi/sydäntarina, jolloin tarinasi näkyy verkossa heti. Voit myös lähettää sydäntarinasi 31.7.2017 mennessä meille Sydän-lehden toimitukseen sähköpostilla toimitus@sydanliitto.fi tai kirjeenä Sydäntarina/Sydänliitto, PL50, 00621 Helsinki. Lähetä  kuitenkin myös yhteystietosi, sillä arvomme elokuussa kaikkien sydäntarinansa jakaneiden kesken kaksi hotellilahjakorttia.

Kiitos, että kerrot tarinasi – siitä voi olla apua myös muille sydäntapahtuman kokeneille tai sydänsairauden kanssa eläville.
Julkaisemme sydäntarinoita nimimerkillä myös Sydän-lehdessä tai Sydän.fi -verkkosivuilla.

Lisätietoja: Outi Kontkanen, outi.kontkanen@sydanliitto.fi